IIA Congres 2016 uitverkocht!  |  Lees online  |  Afmelden
Nieuwsbrief 02 juni 2016
 
IIA Academy:
» CAE Forum Bijeenkomst Effectief communiceren en samenwerken met de commissaris
22 juni 2016
» Bijeenkomst PAS-LIO: Samenwerking interne auditor en accountant
28 juni 2016
» Masterclass Behavioural Auditing
30 juni 2016
» Roundtable over GAIN resultaten 2016 (op uitnodiging)
1 juli 2016
» Financieel Management voor Internal Auditors
31 augustus & 1 september 2016
Bekijk de gehele IIA Academy Kalender
Beste relatie,

Over een week is het zover: op 9 en 10 juni vindt het IIA Congres plaats in Hotel Figi te Zeist. Met maar liefst 500 deelnemers en 50 sprekers en vrijwilligers zijn alle 550 plekken in de grote zaal straks bezet. Oftewel, het IIA congres is in 2016 voor het eerst uitverkocht! Wilt u nog op de wachtlijst geplaatst worden, stuur dan een mail naar congres@iia.nl. Wij zijn druk bezig om de laatste puntjes op de i te zetten om u het beste congres ooit te bieden en we zien ernaar uit u te ontmoeten. In de volgende nieuwsbrief doen we verslag van het congres en kunt u lezen hoe het geweest is.
Besluitvormingsproces van internal audit-professionals
Wilt u helpen de kennis en kunde op het gebied van internal audit verder te ontwikkelen? Doe dan mee met dit onderzoek naar het besluitvormingsproces van internal audit-professionals en de afwegingen die zij hierin maken.
Vul de vragenlijst in
Gezocht: IIA-lid voor NBA-Werkgroep ESG-Assurance
De werkgroep ESG-Assurance (Environmental, Social, Governance) is op zoek naar een lid vanuit het Internal Auditveld. Iemand die mee kan en wil denken over rol van internal auditors bij (assurance van) ESG rapportages. De ESG-Assurance werkgroep van het NBA houdt zich bezig met de concretisering van toekomstige projecten gericht op uitingen op het gebied van ESG-Assurance, voornamelijk over niet-financiële informatie, zoals in duurzaamheidrapportages, maatschappelijke verslagen en integrated reporting.
Lees verder
Twee nieuwe bestuursleden
Tijdens de ALV van 26 mei 2016 zijn twee nieuwe bestuursleden benoemd. Marc Verberne (foto rechts) werkt als Hoofd Internal Audit bij NIBC Bank en gaat zich inzetten voor de SVRO. Rick Mulders is Manager Internal Audit & Risk bij Enexis en gaat zich richten op de dienstverlening richting IIA-leden.
Lees verder
Uitstel termijn registratie PE-Punten voor RO's
In verband met technische problemen bij de registratie van de PE-punten op onze huidige website voor RO's, willen we u vriendelijk vragen de registratie van uw PE-punten uit te stellen tot de nieuwe website live is. De migratie van onze nieuwe website neemt door technische moeilijkheden echter helaas meer tijd in beslag dan gepland. De termijn voor het registreren van uw PE-punten wordt daarom verlengd tot 30 juni 2016.
Onze excuses voor het ongemak
Certificaat Kwaliteitstoetsing voor Centric FSS
Op maandagochtend 25 april 2016 ontving Pieter Overbeeke, manager Compliance Audit & Security van Centric Financial Solutions & Services, het certificaat Kwaliteitstoetsing uit handen van Robert Bogtstra, partner bij FSV Risk Advisory.
Lees verder
Bijeenkomst LIO-PAS: Samenwerking interne auditor en accountant
In de recente voorstellen van de Commissie van Manen om de Nederlandse corporate governance code aan te passen, wordt veel aandacht geschonken aan de samenwerking tussen de internal auditor en de externe accountant. Maar wat zeggen de beroepsregels van de NBA over deze samenwerking? En wat zeggen de beroepsregels van het IIA? En wat gaat dit in de praktijk betekenen? Bent u nieuwsgierig naar de antwoorden op deze vragen? Meld u nu aan voor deze PAS-LIO discussiebijeenkomst op dinsdagmiddag 28 juni 2016.
Lees verder en meld je aan
Vacature Senior Internal Auditor
De snelle internationale groei van Action heeft de behoefte doen ontstaan aan een professioneel Risk Management team. Als Senior Internal Auditor geef jij persoonlijk richting aan de opzet van Internal Audit binnen Action.
Lees meer en solliciteer
IIA: Instituut van Internal Auditors
Je ontvangt deze e-mail op het volgende adres:
» Website
» Afmelden