Young Professionals 2e kwartaal 2016  |  Lees online  |  Afmelden
Nieuwsbrief 12 augustus 2016
 
IIA Academy:
» Financieel Management voor Internal Auditors
31 augustus & 1 september 2016
» Internal Audit Young Professional Dag 2016
2 september 2016
» Roundtable Certificaat Kwaliteitstoetsing voor PAS (VOL)
8 september 2016
» Inzet van Ethical Hacking en inrichting van de organisatie (Corbulo)
8 september 2016
» Commissarissen Symposium IIA NBA LIO
13 september 2016
Bekijk de gehele IIA Academy Kalender
Beste relatie,

Misschien ben je de afgelopen periode op vakantie geweest en heerlijk uitgerust, wellicht ga je binnenkort nog. Even weg van alle werkzaamheden. Een mooi moment om terug te kijken op het eerste halfjaar van 2016. Met deze nieuwsbrief kijken we terug op het event East meets West, het event Data Analytics en natuurlijk het IIA Congres.

Heb jij ideeën over audit, run je een blog die je wilt delen, of heb je een ander paradepaardje dat door andere Young Professionals gezien moet worden? Stuur het op naar yp@iia.nl en wie weet zie je het terug in de nieuwsbrief! Veel leesplezier en hopelijk tot snel op één van onze events.
Interview with John Bendermacher
On 8 July 2016, the IIA Young Professionals Committee interviewed John Bendermacher, current chairman of the IIA Netherlands (IIA NL), on a range of serious and less serious topics, including his vision for IIA NL, his view on the future of Internal Audit, and his favourite restaurant.
Lees verder
Terugblik East meets West event
Op woensdagmiddag 25 mei vond het IIA YP event ‘Het belang van cultuur; East meets West’ plaats bij VIVAT Verzekeringen. Het doel van de middag was om de 70 aanwezige young professionals inzicht te geven in het belang van cultuurverschillen. Met name hoe kenmerken van Aziatische culturen van belang kunnen zijn voor het uitvoeren van een audit en het presenteren van de auditresultaten. Een diversiteit aan sprekers deelden hun ervaringen waarbij de focus van de dag niet alleen lag op het erkennen van verschillen in cultuur maar ook juist op het erkennen van raakvlakken.
Lees verder
Short flashback on Data Analytics event
We look back on a great IT event on Process Mining, Data Analytics and Big Data within Audits. The event on June 1st had a great international setting, with 35 participants from multiple nationalities, active in many different sectors.
Lees verder
Terugblik op het IIA Congres
Het IIA organiseerde het jaarcongres op 9 en 10 juni 2016 voor de elfde keer. Gedurende de twee dagen waren er vier streams rond het thema Explore, Discover, Experience. De vrijdagmiddag werd afgesloten met een paneldiscussie onder leiding van Jort Kelder met Hans Wijers, Margot Scheltema en Marcel Pheijffer.
Lees verder
Save the date voor events die al gepland zijn
  • Internal Audit Young Professional Dag (Heineken) op 2 september 2016
    De Internal Audit Young Professional Dag 2016 zal worden gehost door Heineken in de bruisende Heineken Experience te Amsterdam. Tijdens het event legt Heineken de rol van hun auditfunctie nader uit, vindt er een interactieve sessie plaats met Heineken Global Audit professionals en Young Professionals en krijg je de gelegenheid om de ins en outs van bierbrouwen te ontdekken in de Heineken Experience. Schrijf je in
  • Internal Audit Young Professional Event (Audit People) op 6 oktober 2016
    In samenwerking met Audit People organiseren we voor het eerst dit Young Professionals Event. Meer informatie over het thema, het programma en de kosten worden binnenkort bekendgemaakt. Schrijf je in
Contact
Houd ons in de gaten via Twitter voor meer informatie! Mocht je ideeën hebben voor een onderwerp en/of locaties voor events neem dan contact met ons op via yp@iia.nl.
IIA: Instituut van Internal Auditors
Je ontvangt deze e-mail op het volgende adres:
» Website
» Aanmelden
» Afmelden