Terugblikken en toekomstplannen  |  Lees online  |  Afmelden
Nieuwsbrief 10 januari 2017
 
Beste Young Professional,
Het jaar 2017 is alweer even begonnen. Een mooi moment om terug te kijken, maar ook om toekomstplannen te maken!

De Commissie Young Professionals kijkt terug op een mooi jaar met goedbezochte events. In deze nieuwsbrief kijken we terug op het Heineken event, het GRC tooling event en het Young Internal Auditor seminar. Voor 2017 hebben we een tweetal nieuwe gezichten binnen de commissie ter introductie en bieden we een kleine preview van de events die gaan komen.

Heb jij ideeën over audit, run je een blog die je wilt delen, of heb je een ander paradepaardje dat door andere Young Professionals gezien moet worden? Stuur het op naar yp@iia.nl en wie weet zie je het terug in de nieuwsbrief! Veel leesplezier en hopelijk tot snel op één van onze events in 2017.

Hartelijke groeten van de IIA Young Professionals Commissie.
Terugblik Heineken event
Op 2 september 2016 werd de Internal Audit Young Professional Dag 2016 gehost door Linda Moerland (Heineken) in de bruisende Heineken Experience te Amsterdam.

Het event had drie segmenten. Als eerste heeft Maureen Vermeij-de Vries het nieuw ontwikkelde Internal Audit Ambition Model van IIA Nederland geïntroduceerd aan de young professionals. Daarna heeft Joop Brakenhoff de rol van de auditfunctie van Heineken en hun visie voor de toekomst toegelicht. In het derde segment hebben Jan Joost Bierhoff en Paul Lunn hun ‘after audit’ ervaringen binnen Heineken gedeeld met de groep.

Na het event hebben de participanten nog genoten van een Heineken en konden ze meedoen met een persoonlijke rondleiding in de Heineken Experience. Het was een topevenement. Bedankt Heineken!
Terugblik GRC Tooling event
Op 28 september 2016 vond het GRC Tooling event plaats. Deze bijeenkomst werd georganiseerd door IIA Nederland (Young Professionals en PAS) in samenwerking met ISACA. Het was een groot succes
Lees verder
Terugblik Young Internal Auditor Seminar
Op 13 december werd het derde Young Internal Audit Seminar gehouden, georganiseerd in samenwerking met Deloitte. Deze editie van het jaarlijkse evenement met Cyber Security als onderwerp vond plaats in het Cyber Intelligence Center van Deloitte in Den Haag.
Lees verder
Nieuwe commissieleden
Sander Hendriks is 29 jaar, werkzaam als Senior IT Auditor bij ABN AMRO sinds september 2015: "Ik ben overtuigd dat wij Young Professionals onze beroepsgroep flink vooruit kunnen helpen". Fabienne Boletis is 27 jaar en werkzaam als consultant Internal Audit, Risk & Compliance Services bij KPMG: "Mijn doel is om evenementen te organiseren waarbij de participanten weggaan met nieuwe inzichten en ideeën".
Lees verder
Upcoming events 2017
Ook in 2017 gaan we er met vol enthousiasme tegenaan. Hieronder een kleine preview van de events die gaan komen:
  • Bedrijfsbezoek ABN AMRO – in samenwerking met NBA
  • Exact event – in samenwerking met Norea
  • Event ‘Ideation Session’
  • Interview met Marie-Pauline Lauret
  • Scriptie lezing bij Erasmus Universiteit
  • ‘Do not lie to me’ event
  • MVO / CSR event
  • Say yes on how to dress!
Houd ons in de gaten via social media voor meer informatie! Mocht je ideeën hebben voor een onderwerp en/of locaties voor events neem dan contact met ons op via yp@iia.nl.
IIA: Instituut van Internal Auditors
Je ontvangt deze e-mail op het volgende adres:
» Website
» Aanmelden
» Afmelden