Registreer alsnog je PE-punten!  |  Lees online  |  Afmelden
Nieuwsbrief 25 januari 2018
 
IIA Academy:
» CAE Forum Roundtable 
31 januari 2018
» PE-bijeenkomst ESAA en PAS IIA 
09 februari 2018
» Internationale Vrouwendag Ontbijtsessie 
08 maart 2018
» Personal Kanban training 
09 maart 2018
» CAE Starterstraining 
16 maart 2018
Bekijk de gehele IIA Academy Kalender
Beste relatie,

Begin van het jaar zijn we altijd druk met het organiseren en plannen van trainingen en evenementen voor het net geopende IIA Academy jaar. Zo organiseren we op Internationale Vrouwendag (8 maart) een ontbijtsessie om vrouwelijke Internal Auditors in het zonnetje te zetten. Ook de voorbereidingen van het IIA Congres van 7 en 8 juni 2018 zijn in volle gang. Er komen al volop inschrijvingen binnen, wees er snel bij als je nog in aanmerking wilt komen voor het boek Het Innovatiedoolhof van Gijs van Wulfen, er zijn er nog 15 beschikbaar! 
Van operational excellence naar innovation excellence 
Als Internal Auditor van Operational Excellence naar Innovation Excellence? Gijs van Wulfen leert je hoe tijdens het IIA Congres 2018 dat in het teken staat van Creatie & Innovatie. De eerste deelnemers zijn al ingeschreven. Zij ontvangen het boek Het Innovatiedoolhof van Gijs van Wulfen. Goed nieuws: we hebben nog 15 boeken voor vroegboekers, wees er dus snel bij en meld je nog vandaag aan!
Lees verder
Missed your CPE reporting?
If you missed the Dec. 31 deadline for reporting your 2017 CPE/CPD, you may now be in Inactive (Grace Period) status and you may not use the IIA credentials after your name. If you have insufficient CPE/CPD credits to fulfill a prior year’s reporting period you may take credit hours earned in the existing year to complete your prior year’s CPE/CPD requirements. 
Read more
Kleine beursfondsen geen IAF
Kleinere beursfondsen beschikken nog zelden over een IAF, omdat ze zich te klein hiervoor vinden. Dit is een van de conclusies uit de Internal Audit Monitor 2017 die FSV Risk Advisory in opdracht van de Stichting Vaktechnisch Onderzoek IIA in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit heeft uitgevoerd. 16 januari werd dit rapport overhandigd aan Jaap van Manen, aftredend voorzitter Monitoring Commissie Corporate Governance, en discussieerden genodigen met elkaar over de inhoud van dit rapport.  
Lees verder
16 maart: CAE Starterstraining
Op 16 maart staat de volgende CAE Starterstraining gepland! We hebben al een leuke groep deelnemers. Mocht je zelf net startend zijn of binnenkort starten met een CAE functie en wil je snel up to standard zijn, schrijf je dan nu in! De starterstraining biedt veel voordelen, zoals een jaar lang mentoring en toegang tot het IIA Congres 2018. 
Meld je nu aan
16 mei: Integer in één dag
In deze 1-daagse training verken je de grenzen van jouw professionele integriteit én die van collega’s. Daarnaast krijg je handvatten aangereikt om de dag er na in je eigen praktijk meer (bewust) integer te handelen. En met deze training heb je meteen de verplichte Ethiek-punten ruimschoots binnengehaald. 
Meld je nu aan
IA en de samenwerking met EA
In de aangepaste Corporate Governance Code kreeg de internal auditor een steviger positie. Wat betekent dat voor de samenwerking met de externe accountant? Accountant.nl ging op zoek naar praktijkervaringen van zowel internal auditors als externe accountants.
Lees verder
8 maart: Vrouwendag
Op Internationale Vrouwendag zetten we internal audit-vrouwen in het zonnetje. Tijdens een ontbijtsessie gaan we in op het belang van de vrouwelijke inbreng van elk audit team, board of comité. Daarnaast hebben we het over mythes rondom vrouwen aan de top. Hoe kan jij als vrouw extra toegevoegde waarde leveren op de werkvloer? 
Meld je nu aan
Vacature Internal Auditor
 
Bartimeus is op zoek naar een internal auditor die zich goed kan vinden in een omgeving die sterk verandert. De kern van jouw werk is dat je de kwaliteit voortdurend in het vizier houdt. Het moet beter op verschillende fronten. 
Naar de vacature
Vacature IT Auditor
 
CZ heeft voor haar locatie in Tilburg een vacature voor een IT auditor. Naast het geven van oordelen over de meest kritische systemen en IT beheerprocessen van CZ ben je proactief betrokken bij ICT ontwikkelingen en veranderingen bij CZ.
Naar de vacature
Nieuwsbrief Young Professionals
Ieder kwartaal verzendt de commissie Young Professionals (YP) een nieuwsbrief naar alle Young Professionals die lid zijn van het IIA. In deze nieuwsbrief blikt de commissie terug op het laatste kwartaal van het jaar 2017 en maakt ze een doorkijk naar het nieuwe commissiejaar 2018, waarin de YP's hopen nog één nieuw commissielid te mogen verwelkomen. Deze en vorige nieuwsbrieven zijn ook online te vinden op de website van het IIA. 
Naar de nieuwsbrief
Audit Magazine digitaal of liever op de mat? Regel het zelf!
Sinds 2018 kun je zelf bepalen of je de gedrukte of digitale Audit Magazine wilt lezen. Ga hiervoor naar  ledenprofiel bewerken om je voorkeuren te wijzigen. In het streven papier te besparen, hebben we voor alle leden de functie op opt-out gezet. Als je niets wijzigt, dan ontvang je de gedrukte Audit Magazine niet meer en heb je geen toegang meer tot de digitale Internal Auditor. Wil je dit wél, log dan snel in en zet beide opt-ins aan! 
Lees verder
Vacature Hoofd Internal Audit
 
ICT Group zoekt ter verbetering van de interne organisatie een Hoofd Internal Audit. Het Hoofd Internal audit is verantwoordelijk voor het leiden en uitvoeren van audits in het verlengde van het op risico gebasseerde jaarlijks uit te voeren interne audit plan. 
Naar de vacature
Vacature Manager Vaktechniek
 
Je kunt nog tot en met 31 januari reageren op onze vacature voor Manager Vaktechniek. Ben je een ervaren Internal Auditor met MT-ervaring en uitgebreide kennis van ontwikkelingen binnen het vakgebied? Kom dan ons team versterken!
Naar de vacature
IIA: Instituut van Internal Auditors
Je ontvangt deze e-mail op het volgende adres:
» Website
» Aanmelden
» Afmelden