Nieuwe events  |  Lees online  |  Afmelden
 
Beste Young Professional,
Het nieuwe Young Professional jaar is mooi van start gegaan met het Artificial Intelligence & Audit event. Ruim 85 deelnemers hebben aan dit event deelgenomen! Bovendien staan er alweer een tweetal nieuwe events ingepland. Ook zijn we druk bezig met onze Social Media, zoals met het verbeteren van ons LinkedIn platform. Ben jij al lid van onze groep? In de tussentijd hebben we wederom een nieuw commissielid mogen verwelkomen én zijn we enorm trots om samen te gaan werken met onze nieuwe partners Fellowfield en Corbulo! Veel leesplezier en hopelijk tot snel op één van onze activiteiten!

Vriendelijke groeten,
IIA Young Professional Commissie
Hendrie, Carlyne, Dwayne, Fabienne, Inge, Jack, Miran, Liva en Vasiliki
Blockchain & BBQ event – 21 juni 2018
Wat is Blockchain en hoe werkt het? Wat zijn de toepassingen van deze technologie? En kunnen we een relatie leggen naar ons Internal Auditvak? Ben je benieuwd naar de impact van de Blockchain technologie op jouw vakgebied? Je bent van harte welkom op donderdag 21 juni bij Koudijs in Den Bosch! Op deze langste dag van het jaar laten we bij mooi weer na het event de BBQ aansteken. Dit is een mooie kans om je collega IIA Young Professionals in een informele sfeer te leren kennen.

Dit event wordt georganiseerd in samenwerking met onze partner Fellowfield: Fellowfield staat graag midden in haar netwerk en daarom zijn zij sinds begin dit jaar trotse partner van het IIA. Samen organiseren we dit event met verschillende boeiende sprekers op een unieke locatie in Den Bosch. Tot vier jaar geleden was de oude Mengfabriek nog volop in bedrijf als veevoederfabriek maar deze is de afgelopen jaren omgevormd tot een culturele hotspot aan de rand van het stadscentrum. Hiermee is dit het eerste event voor de Young Professionals in het zuiden van ons land. Laten we samen zorgen voor een geslaagd event!
Aanmelden

Cultuur & Gedrag auditen: ‘zo doen we dat hier’ – 3 juli 2018
Iedereen herkent in zijn/haar organisatie wel de uitspraak ‘Zo doen we dat hier’. Een dergelijke uitspraak is typerend voor de organisatiecultuur. Maar ben je nu wel eens benieuwd wat de onderliggende (beïnvloedbare) factoren zijn die ten grondslag liggen aan deze uitspraak en hoe je dit kunt auditen?

Op 3 juli kun je met een aantal ervaren sprekers ontdekken op welke wijze Cultuur & Gedrag kan worden onderzocht.
● KPMG: Muel Kaptein (Partner Integrity)
● KPMG: Huck Chuah (Director Internal audit / Governance, Risk & Compliance
● De Nederlandse Bank: Moritz Romer (Supervisor expert Behavior and Culture)
● Aegon: Rinus de Hooge (CAE Asset Management)
● ACS: Jan Otten (Partner en initiatiefnemer Behavioural Auditing).

Samen met jou zullen de ervaren sprekers verschillende theorieën/ modellen en een casus behandelen rondom het auditen van Cultuur & Gedrag. Zij geven je praktische handvatten en tips om de audit nu echt eens te gaan initiëren binnen je eigen organisatie!
Aanmelden

Terugblik Artificial Intelligence & Audit event
Afgelopen 3 april is er een ontzettend leuk event georganiseerd over Artificial Intelligence en de rol van Internal Audit. Het was een succesvolle dag, waarbij we allerlei interessante en nieuwe inzichten hebben opgedaan over de rol die wij kunnen (moeten!?) hebben t.a.v. Artificial Intelligence.

Namens de Young Professional commissies van het IIA, ISACA en NOREA: Grote dank aan alle sprekers: Jurgen van der Vlugt (Maverisk), Simon Heijnen (ADR), Ben Boothe (ING) en Mona de Boer (PwC). En een speciale dank aan het ADR en Bart de Jongh, voor het beschikbaar stellen van de prachtige locatie in het Atrium van het Ministerie van Financiën!
Nieuw IIA YP commissielid Miran stelt zich voor
Hallo allemaal, leuk dat je even de tijd neemt om mijn intro te lezen! Ik hoop jullie hiermee een impressie te kunnen geven van wie ik ben, wat ik belangrijk vind als Internal Auditor en wat ik wil bereiken bij/voor de IIA Young Professionals.

Wie ben ik?
Ik ben Miran Khidir, 30 jaar. Ik heb aan de Erasmus universiteit gestudeerd en ben vijf jaar geleden mijn carrière begonnen in de External Audit bij Deloitte. Bijna een jaar geleden heb ik de overstap gemaakt naar de Internal Auditafdeling van Fugro N.V..

Wat vind ik belangrijk?
Om het vak in de lift te houden, is het nu de taak aan de Internal Auditor om mee te bewegen en de toenemende verwachtingen waar te maken. Innovatie en creativiteit kunnen hier een sleutelrol in spelen aangezien de Internal Auditor relatief veel vrijheid geniet in het vormgeven van zijn/haar werkzaamheden.

Wat wil ik bereiken bij IIA YP?
Ik wil bijdragen aan het hierboven genoemde doel. Ik geloof dat jonge mensen zeer innovatief en creatief zijn; daarom zal ik proberen deze onderwerpen verder aan te wakkeren. Daarnaast wil ik graag het imago van het vak Internal Audit aantrekkelijker maken voor high-potential studenten en young professionals; een imago dat beter past bij de 'nieuwe' Internal Auditor. Hierbij zullen o.a. social media en universiteit-events een rol gaan spelen.
IIA YP Jaarplan 2018
Heb je ideeën voor de invulling voor het jaarplan 2018? Deel ze met de IIA YP commissie. We doen namelijk al onze activiteiten voor jou en hebben dan ook jouw input hard nodig om aan je wensen te voldoen.

Ook betrekken we het IIA bestuur en de andere IIA commissies bij het opstellen van het jaarplan 2018. Deel al je ideeën, meningen, onderwerpen voor events, (outdoor) activiteiten, input voor ons jaarplan 2018 via het e-mailadres yp@iia.nl. Verder kun je altijd terecht bij een van de commissieleden.

Join us on Social media  IIA Young Professionals Nederland
IIA: Instituut van Internal Auditors
Je ontvangt deze e-mail op het volgende adres:
» Website
» Aanmelden
» Afmelden